Co by tu zrobić z dyni, żeby było tak sezonowo ![]()
![]()
![]()
![]()
.
.
Placuszki będą zawsze dobrym pomysłem ![]()
![]()
Składniki na dwie porcje:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dodatkowo:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wykonanie: Składniki na ciasto blendujemy na głaską masę. Smażymy pod przykryciem z dwóch storn. Posypujemy pudrem z ksylitolu.
Porcja dostarcza około 325 kcal
B: 18,4 g
T: 10, 8 g
W: 47, 1 g
Błonnik: 7,4 g
Pyszne, polecam ![]()
![]()
Najnowsze komentarze