O mnie

Mgr inż. Anita Kłosowska

Absolwentka kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, certyfikowany dietetyk, pasjonatka dietetyki klinicznej i endokrynologii.

W codziennej pracy pomagam Pacjentom odzyskać zdrowie, dobre samopoczucie i szczupłą sylwetkę. Współpracuję z osobami zmagającymi się z nadwagą, otyłością, insulinoopornością, zaburzeniami pracy tarczycy, jelit, gospodarki neurochemicznej. 

Pomagam zmieniać nawyki żywieniowe u Podopiecznych, na takie, które gwarantują dobre samopoczucie i odpowiednie funkcjonowanie organizmu. Stawiam na holistyczne oraz indywidualne podejście do każdego Pacjenta. Moja praca jest moją największą pasją, dlatego też nieustannie rozwijam swoją wiedzę, umiejętności na licznych szkoleniach, kursach, konferencjach oraz studiując literaturę naukową.

Oprócz pracy w gabinecie realizuję przeróżne projekty edukacyjne. Prowadzę warsztaty żywieniowe dla dzieci, młodzieży, seniorów oraz młodych sportowców. Celem warsztatów jest poszerzenie wiedzy w temacie zdrowego odżywiania, komponowania posiłków, budowania nawyków żywieniowych. 

Prywatnie uwielbiam spacery, treningi siłowe oraz książki. Kocham spędzać czas z najbliższymi i przyrządzać odżywcze posiłki.